Flere virksomheder og organisationer bidrager til Redder Af Verden, det kan både være økonomisk, men også materielle donationer.

Nedenfor kan du se aktuelle sponsorer.

Falck Danmark A/S

I mere end 100 år har det været Falcks mission at arbejde for at forebygge ulykker, sygdom og nødsituationer, at redde og hjælpe forulykkede og nødstedte hurtigt og kompetent samt at rehabilitere syge og tilskadekomne.

3F

3F er Danmarks stærkeste fagforening, som arbejder for gode løn- og arbejdsvilkår for medlemmerne. I 2012 hentede 3F 1,9 milliarder hjem i erstatning til medlemmerne.

Reddernes Landsklub

Reddernes Landsklub er en faglig landsklub i SiD, som organiserer alle ansatte i virksomheden, der arbejder indenfor vort overenskomstområde.

Unitas Rejser A/S

Unitas Rejser er grundlagt i 1948, men har rødder helt tilbage i 1920'erne, og er dermed en af branchens ældste rejsebureauer.

Unitas Rejser er ejet af KFUM og KFUK i Danmark, der er en del af verdens største ungdomsbevægelse YMCA - YWCA, og vores overskud går til frivilligt børne- og ungdomsarbejde.

Bestnet

Hos Bestnet brænder vi for at give livsforbedrende og livsreddende produkter og tjenester til mennesker i fare i udviklingslandene.

Reddernes Faglige Klub København

Organiserer reddere og brandfolk i Københavnsområdet.

Sport 24

SPORT 24 er total leverandør på det danske sportsmarked. Med 38 sportsbutikker og outletbutikker er SPORT 24 dækket ind på detailmarkedet. Til at supplere detailleddet, sælger SPORT 24 TEAM spilletøj og udstyr til klubber, skoler og institutioner, mens SPORT 24 BUSINESS leverer profil- og fritidstøj samt gave- og promotionartikler til erhvervslivet.

5.11 Tactical Series

37,3 grader arbejder på at blive det foretrukne handelssted for kunder, som sætter kvalitet højt. Vi har en særlig fokus på miljørigtig produktion af de produkter som vi forhandler og vil derfor fortsat i fremtid sætte krav til vores leverandører om overholdelse af konventioner som gør op med problemer som børnearbejde, miljøbelastende produktion og håndtering m. fl.

Lions

Lions skaber og opretholder en atmosfære af forståelse mellem verdens folk.

Lions fremmer principperne om en redelig ledelse af samfundet og godt medborgerskab.

Samsø NET

Samsø NET tilbyder professionelle internet- og backup løsninger til virksomheder og private.

Mascot International A/S

MASCOT er en dansk virksomhed med en skandinavisk mentalitet og eksport til det meste af verden. Medarbejderne møder på arbejde i Danmark, Vietnam, Tyskland og 12 andre lande med en og samme mission: At udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj.

Falcks Personaleforening

Personaleforening for ansatte i Falck over hele verden.

Viking Life-Saving Equipment A/S

Viking blev grundlagt i 1960 og har hovedkvarter i Sædding i Esbjerg. Virksomheden beskæftiger over 1.800 mennesker over hele verden. Produktionen foregår i bl.a. Danmark, Norge og Thailand.

Danfoss A/S

Danfoss er en global virksomhed som sælger produkter og service over hele verden i et internationalt netværk af salgsselskaber, forhandlere og distributører.

Grundfos

Bæredygtighed er en helt central del af Grundfos' forretning. Vi ønsker at skabe og styrke bæredygtige relationer til vores medarbejdere og samarbejdspartnere såvel som til det omgivende samfund.
Vel at mærke ikke kun produkter og løsninger, men også økonomisk og socialt.

MEDA AS

Meda er en verdensomspændende lægemiddelvirksomhed med dybe, nordiske rødder. I Danmark er der ansat ca. 30 medarbejdere med base i Allerød i Nordsjælland. Meda producerer; receptpligtige lægemidler, medicinsk udstyr og håndkøbsmedicin

ID A/S

ID® er en af Europas førende producenter af profil-, firma- og reklamebeklædning. Vi er navnet bag nogle af markedets førende brands som T-TIME, GAME og YES. Vi udvikler og producerer desuden private label-artikler til virksomheder og detailkæder.

Bjerregaard Sikkerhed A/S

Bjerregaard sikkerhed sælger og distribuerer kvalitetsfodtøj til arbejdsbrug fra verdens førende producenter af sikkerhedsfodtøj til professionelle brugere i Danmark og i Norden.

Spejder Sport A/S

Spejder Sport blev grundlagt i 1945, hvor de danske spejdere havde svært ved at skaffe uniformer på grund af mangel på materialer. Derfor besluttede en flok ildsjæle i Det Danske Spejderkorps sig for at stable en udstyrsforretning på benene, hvor spejderne kunne handle uniformer og andet udstyr.

Unisport A/S

Unisport blev grundlagt i 1995 med en lille shop på Vesterbrogade.

Siden er Unisport blevet en anerkendt fodboldshop i hele verden.